Corona maatregelen

De huidige bijzondere tijd dwingt ons allen om met een nieuwe kritische blik naar de voorheen zo gewone zaken te kijken. Ook in de rijschoolbranche zijn wij momenteel bezig om maatregelen te nemen om onze leerlingen en onszelf zo goed mogelijk te bescheremen tegen het COVID-19 virus en verspreiding hiervan zoveel mogelijk te voorkomen.

Op dit moment zijn wij van Rijschool van der Heide gekomen tot het nemen van de volgende maatregelen (conform Protocol Bovag, Fam, LKBR en VRB):

  • Maximaal 2 personen in de auto (instructeur / examinator en leerling);
  • Indien gewenst kun je gebruik maken van mondkapje en/of beschermende handschoen (zelf meenemen);
  • Voor aanvang van de les is het aan te bevelen je handen te ontsmetten met desinfecterende handgel;
  • Er worden geen handen geschud;
  • Na een les wordt de auto gelucht en gedesinfecteerd op aanrakingsplekken.

Om dit te kunnen bewerkstelligen geven wij bij voorkeur bloklessen van 50 minuten (een blokles is een les van 2 x 50 minuten). Je hebt dan nog steeds de mogelijkheid om van huis te worden opgehaald.

Mocht jij of iemand in je huishouden in de 14 dagen voorafgaand aan je rijles de diagnose corona hebben gehad óf heb jij (of iemand in je huishouden) in de 24 uur voor je rijles last hebben van koorts, hoesten, verkoudheid, grieperigheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten? Meld je dan zo snel mogelijk af voor je rijles!

Wij zijn altijd bereikbaar via de mail voor al je vragen en telefonisch tussen 09:00 en 19:00 op 06-83116396.